Op vakantie in regio : Regio vakantie in Nederland en aanbiedingen daarbuiten

Singlevakanties

Singlevakanties

Op vakantie in Nederland hier vindt je vele aanbieders in regio vakanties binnen Nederland. Natuurlijk vindt hier ook vakanties buiten Nederland

Singlevakanties en aanbieders vindt je hier. Een Singlevakantie boeken is bij alle aanbieders op deze single pagina mogelijk via opvakantieinregio.nl. Er zijn steeds meer singles die toch wel kiezen en buiten de regio op vakantie gaan. Ook om deze vakantiegroep te helpen met een mooie singlevakantieaanbieding hebben wij hier leuke aanbieders verzameld! Allen zijn zij gespecialiseerd in een singlevakantie op maat voor iedere single.

Overzicht alle aanbieders in de Singlevakantiebranche zijn o.a.

singlevakanties op vakantie in regio

Activityinternational.nl is al ruim 30 jaar één van de grootste en meest betrouwbare aanbieders op het gebied van Werken en Reizen in het buitenland. Of je nu als backpacker geld wilt verdienen in Australië of Nieuw-Zeeland, als vrijwilliger aan de slag gaat in een ontwikkelingsland, het je droom is om apen te verzorgen in Afrika of au pair wilt worden in de USA, alles is mogelijk. En Activity International zorgt voor een uitstekende voorbereiding en een goede begeleiding.

Adventure tickets is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten in Europese landen. Een netwerk van geselecteerde partners op toeristische bestemmingen verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties.

Adventuretickets.nl is een boekingsplatform voor avontuurlijke dagactiviteiten in Europese landen. Een netwerk van geselecteerde partners op toeristische bestemmingen verzorgt activiteiten zoals paragliden, raften, duiken, surfen, skydiven, bungeejumpen en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties.

aktivatours heeft leuke singlereizen, je vind ze op singlevakanties

Aktivatours.nl Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

singlevakanties van cirkel vindt je op de vakantiepagina op vakantie in regio

Cirkel.nl Cirkel Vakanties is al 23 jaar dé specialist in groepsreizen exclusief voor singles, éénoudergezinnen en gezinnen. Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod zomervakanties en wintersportreizen in de meeste populaire bestemmingen. Alle accommodaties zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten en variëren van goed tot luxe. Een reisprogramma van Cirkel Vakanties is uniek. 

Dynamicholland.nl Van oorsprong organiseert DynamicHolland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is uw droomreis zeker op www.FOX.nl te vinden. Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. Op de gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig zoeken door alle beschikbare reizen, vindt u uitgebreide informatie en leest u ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

FOX.nl, Verre Reizen van ANWB In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is uw droomreis zeker op www.FOX.nl te vinden. Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. Op de gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig zoeken door alle beschikbare reizen, vindt u uitgebreide informatie en leest u ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Fundadore Travels is sinds 1989 een gerenommeerde Italië-specialist. Fundadore Travels regelt alles tot in de puntjes, verblijf, vervoer en verzekeringen, wat u maar nodig heeft; zo houdt u een aanspreekpunt voor uw hele reis. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

Fundadore.nl Wilt u een bijzondere Italië-vakantie, dan bent u bij Fundadore travels aan het goede adres! Of u nu zoekt naar een romantisch hotel, agriturismo, vakantiehuis of wilt genieten van een autorondreis, Fundadore.nl kent Italië als geen ander. Al meer dan 20 jaar staat Fundadore.nl garant voor de mooiste Italië vakanties. Ze zijn zeer ervaren in het samenstellen van een onderscheidend reisaanbod en selecteren alle locaties persoonlijk.

al meer dan 85 ervaring in vakanties. Breed aanbod van scherp geprijsde reizen
• Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen
• Hoge conversie percentages, meer dan 60% van onze reizigers boekt online
• Makkelijk verkoopbare reizen op internet (laagdrempelig)
• Al jarenlang een prominente online positie

Kras.nl Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
• Meer dan 300.000 passagiers per jaar
• Direct seller, altijd een rechtstreekse (online) relatie met de klant
• Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
• Iedere dag prominent met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen aanwezig
• Onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

De reizen van Mambo hebben altijd een sportief en/of avontuurlijk karakter, maar zijn toegankelijk voor een breed publiek. Mambo.nl zoekt altijd naar de perfecte balans in een reis tussen inspanning, beleving en ontspanning.
Vakantie omschrijving
Mambo.nl is de specialist op het gebied van actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar.
De klant kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.

Mambo.nl Mambo Beach & Travel, op reis met leeftijdsgenoten. Mambo Beach & Travel is in 1997 opgericht en is een eigenzinnige organisatie in de reiswereld. Sinds 1 november 2010 is Mambo.nl overgenomen door Benga Travel Group. Mambo.nl is de specialist op het gebied van actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar.
De klant kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.

Sailing2gether biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen in Nederland. Er wordt voornamelijk gevaren op het IJsselmeer en de Waddenzee. Beleef een geweldige zeilvakantie in eigen land vol afwisseling. Help mee de zeilen te hijsen, geniet van de natuur, het uitzicht en aan dek van de zon. Tijdens de zeilreis kunnen gasten aan boord de maat en schipper helpen met het zeilen, er is voldoende vrije tijd en ook de mogelijkheid om van boord te gaan en de omgeving, zoals Waddeneilanden en havenstadjes, te verkennen. Bij sailing2gether kunnen klanten eenvoudig online een bed of hut boeken. Sailing2gether biedt zeilreizen aan die een weekend, midweek of week duren.

Sailing2gether.nl Sailing2gether biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen in Nederland. Er wordt voornamelijk gevaren op het IJsselmeer en de Waddenzee. Beleef een geweldige zeilvakantie in eigen land vol afwisseling. Help mee de zeilen te hijsen, geniet van de natuur, het uitzicht en aan dek van de zon. Tijdens de zeilreis kunnen gasten aan boord de maat en schipper helpen met het zeilen, er is voldoende vrije tijd en ook de mogelijkheid om van boord te gaan en de omgeving, zoals Waddeneilanden en havenstadjes, te verkennen. Bij sailing2gether kunnen klanten eenvoudig online een bed of hut boeken. Sailing2gether biedt zeilreizen aan die een weekend, midweek of week duren.

SingleSnow.nl is dé wintersportaanbieder voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar en ouder. Als onderdeel van Dynamic Holland is SingleSnow al 30 jaar de specialist in actieve singlereizen. Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

Singlesnow.nl SingleSnow vertrekt gedurende de wintermaanden naar diverse wintersportbestemmingen in Europa en daarbuiten. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van 30+ singles en alleengaanden. Wij zorgen voor een gelijke man/vrouw verhouding Of je nu begin 30 bent of al jaren levenservaring hebt, beginnende of gevorderde wintersporter bent: iedereen is welkom bij SingleSnow. Voorop staat een ongedwongen sfeer waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Waarom SingleSnow? Wij onderscheiden ons door een zeer open benadering en persoonlijke omgang met onze gasten. Bij SingleSnow ben je geen nummer maar weten we wie onze gasten zijn en wat hun wensen zijn.

SingleSun.nl is dé vakantieaanbieder voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar en ouder. Als onderdeel van Dynamic Holland is SingleSun.nl al 30 jaar de specialist in actieve singlereizen. Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

Singlesun.nl SingleSun.nl vertrekt gedurende de zomermaanden naar diverse zonbestemmingen in binnen- en buitenland. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van 30+ singles en alleengaanden. Wij zorgen voor een gelijke man/vrouw verhouding. Of je nu begin 30 bent of al jaren levenservaring hebt, voor het eerst alleen op vakantie gaat of al jaren met groepsreizen mee gaat: iedereen is welkom bij SingleSun. Voorop staat een ongedwongen sfeer waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Waarom SingleSun? Wij onderscheiden ons door een zeer open benadering en persoonlijke omgang met onze gasten. Bij SingleSun ben je geen nummer maar weten we wie onze gasten zijn en wat hun wensen zijn.

SnowMania.nl is dé wintersportaanbieder voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar. Als onderdeel van Dynamic Holland is SnowMania.nl al 30 jaar de specialist in wintersportreizen voor jongeren van middelbare schoolleeftijd. Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

Snowmania.nl

Waarom SnowMania?

• Garantie voor onze gasten staat voorop – wij zijn aangesloten bij de SGR
• Snelle en persoonlijke communicatie – bereikbaar via telefoon, mail, Whatsapp, chat en social media
• De populairste vakantie bestemmingen – speciaal voor jongeren
• Leuke aanbiedingen en acties
• Altijd Nederlandse reisbegeleiding – zij reizen mee vanuit Nederland én weer terug
• Altijd gegarandeerd vertrek

Al 33 jaar betrouwbaar
SRC is een compacte, onafhankelijke Groningse touroperator die in de afgelopen 33 jaar een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gebruiken ze om voor hun gasten de mooiste vakanties samen te stellen! Daarbij blijven ze constant vernieuwen en verbeteren. Zo’n 30 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor de reizigers werken elke dag hard om de vakanties die aan hen toevertrouwd zijn te laten slagen! De partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat de gasten ook daar in vertrouwde handen zijn. En ook de reisleiders zijn de beste! Uiteraard is SRC aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Src-reizen.nl Al 33 jaar betrouwbaar
SRC is een compacte, onafhankelijke Groningse touroperator die in de afgelopen 33 jaar een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gebruiken ze om voor hun gasten de mooiste vakanties samen te stellen! Daarbij blijven ze constant vernieuwen en verbeteren. Zo’n 30 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor de reizigers werken elke dag hard om de vakanties die aan hen toevertrouwd zijn te laten slagen! De partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat de gasten ook daar in vertrouwde handen zijn. En ook de reisleiders zijn de beste! Uiteraard is SRC aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

TravelBerry verrast hun reizigers iedere dag met unieke inspirerende aanbiedingen van kwaliteit in combinatie met een zorgeloze ervaring. TravelBerry wilt reizen voor iedereen mogelijk maken en maakt daarom iedere reis betaalbaar. Het assortiment bestaat uit vliegreizen, busreizen, rondreizen, dagjes uit en reizen op eigen gelegenheid.

Travelberry.nl TravelBerry verrast hun reizigers iedere dag met unieke inspirerende aanbiedingen van kwaliteit in combinatie met een zorgeloze ervaring. TravelBerry wilt reizen voor iedereen mogelijk maken en maakt daarom iedere reis betaalbaar. Het assortiment bestaat uit vliegreizen, busreizen, rondreizen, dagjes uit en reizen op eigen gelegenheid.

Vakantiehuisitalieonline.nl biedt een groot aanbod van vakantiehuizen in verscheidene Italiaanse regio’s. Het populaire Toscane is goed vertegenwoordigt met appartementen, agriturismo’s en villa’s met privé zwembad. Vakantiewoningen aan de Bloemenriviera op authentieke plekken. Sfeervolle vakantieparken met idyllische huisjes in Sardinië tot bungalows en luxe stacaravans aan de Italiaanse meren met vroegboekkortingen alom.

Het eerste half jaar biedt Vakantiehuisitalieonline.nl 6% commissie om zo gezamenlijk goed van start te gaan.

Vakantiehuisitalieonline.nl Al acht jaar is Vakantiehuisitalieonline.nl, actief met verhuur van accommodaties in Italië met een uitgekiende selectie van prachtige vakantiehuizen. Vakantiehuisitalieonline biedt een groot aanbod van vakantiehuizen in verscheidene Italiaanse regio’s. Het populaire Toscane is goed vertegenwoordigt met appartementen, agriturismo’s en villa’s met privé zwembad. Vakantiewoningen aan de Bloemenriviera op authentieke plekken. Sfeervolle vakantieparken met idyllische huisjes in Sardinië tot bungalows en luxe stacaravans aan de Italiaanse meren met vroegboekkortingen alom.

 biedt groepsreizen aan voor mensen tussen de 20 en 40 jaar.

Wat bijzonder is aan Yourperfecttrip.nl is dat de groepsreizen plaats vinden in kleine groepen die maximaal uit 12 personen bestaan. Zo kan de planning makkelijk aangepast worden aan de wensen van de reizigers en gaat iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis. Eigen ideeën van reizigers kunnen in overleg aan het programma toegevoegd worden en vooraf kunnen al veel entreetickets gekocht worden zodat er tijdens de reis geen tijd verspilt wordt met het aansluiten in wachtrijen.

Door de ervaren reisbegeleiding kan er snel geschakeld worden en kan de reisbegeleiding ook met unieke ideeën komen die bij de wensen van de groep passen.
In de reissom zitten de belangrijkste activiteiten al inbegrepen zodat de reizigers al een compleet programma inbegrepen hebben.

Yourperfecttrip.nl biedt stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en rondreizen aan en richt zich voornamelijk op Europa, Amerika en Canada, Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika.

Yourperfecttrip.nl biedt groepsreizen aan voor mensen tussen de 20 en 40 jaar. Wat bijzonder is aan Yourperfecttrip.nl is dat de groepsreizen plaats vinden in kleine groepen die maximaal uit 12 personen bestaan. Zo kan de planning makkelijk aangepast worden aan de wensen van de reizigers en gaat iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis. Eigen ideeën van reizigers kunnen in overleg aan het programma toegevoegd worden. Door de ervaren reisbegeleiding kan er snel geschakeld worden en kan de reisbegeleiding ook met unieke ideeën komen die bij de wensen van de groep passen. In de reissom zitten de belangrijkste activiteiten al inbegrepen zodat de reizigers al een compleet programma inbegrepen hebben. Yourperfecttrip.nl biedt stedentrips, surfvakanties, festivalreizen en rondreizen aan en richt zich voornamelijk op Europa, Amerika en Canada, Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika.

Share This